Vinduesvask

Vinduesvask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


VINDUESVASK

Vinduesvask med opvarmet basisk vand, uden kemikalier og mineraler.

Når vi vasker dine vinduer, så benytter vi os af de bedste rentvandsanlæg på markedet, som sikrer at vandet vi vasker dine vinduer med, er uden alle former for mineraler og kemikalier – hvilket sikrer et resultat uden striber.

Pænere at se på & holder længere

Når vi vasker dine vinduer med vores rentvandsanlæg, så vasker vi ikke kun dine ruder, men hele vinduet. Det sikrer både det kosmetisk bedste resultat, men optimere også levetiden på dine døre og vinduer.

Udover en længere levetid på dine vinduer og et kosmetisk pænere helhedsresultat, så holder resultatet også længere end ved en traditionel vinduespolering. Årsagen til dette er, at rammerne vaskes med, og dermed undgår du at det skidt der ellers ville være på rammerne opløses af regn, og derefter siver ned på glassene.

Gode resultater i højden

Med vores rentvandsanlæg har vi mulighed for at vaske vinduer i 16 meters højde, hvilket giver os mulighed for at vaske dine vinduer i højden til en markant lavere pris, end hvis vi skulle bruge en lift.

Opvarmet vand, for det ekstraordinært gode resultat

Som noget helt nyt har vi fået monteret dieselvarmere på vores rentvandsanlæg, hvilket sikrer at vi altid kan vaske dine vinduer, også i frostvejr!
Men herudover, så sikrer det også et langt bedre udgangspunkt for et godt resultat, da det opvarmede vand mere effektivt opløser skidt på rammer og glas.

Miljøvenlighed

Vi har fået eftermonteret en stopfunktion på vores rentvandsanlæg, som sikrer os mod spildevand. Udover det, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikrer at du kan få vasket dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikrer at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Mere end 500 gode anmeldelser.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi ønsker markedets mest tilfredse kunder.
Z

Personlig service

Vi dedikerer os selv 100% til virksomheden.
w

Kort svartid

Du bliver prioriteret og får altid svar hurtigt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer