hej@lokalpolering.dk

+45 91 64 80 65

Vinduesvask

Vinduesvask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


VINDUESVASK

Vinduesvask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler.

Vinduesvask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler Når vi vasker dine vinduer, så benytter vi os af et topmoderne rentvandsanlæg, som sikre at vandet vi vasker dine vinduer med, er uden alle former for mineraler og kemikalier.

Pænere at se på & holder længere

Når vi vasker med vores rentvandsanlæg, så vasker vi ikke kun dine ruder, men hele vinduet. Det sikrer både det kosmetisk bedste resultat, men optimere også levetiden på dine døre og vinduer.

Gode resultater i højden

Med vores rentvandsanlæg har vi mulighed for at vaske vinduer i 12 meters højde. I den højde kan det være svært at se om alt skidt er vasket af ruderne, derfor eftertjekker vi altid vinduerne med kikkert fra jorden.

Miljøvenlighed

Vi har fået eftermonteret en stopfunktion på vores rentvandsanlæg, som sikrer os mod spildevand. Udover det, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få vasket dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikre at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Vi har mange tilfredse kunder.

Fair priser

Hos os er priserne rigtige.
Z

God service

Vi yder altid god service.
w

Hurtig respons

Vi vender hurtigt tilbage.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer