Vinduesrens

En ekstraordinær grundig vinduesrens, til fjernelse af blandt andet cement og maling på vinduerne.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


VINDUESRENS

En ekstraordinær grundig vinduesrens, til fjernelse af blandt andet cement og maling på vinduerne.

En vinduesrens er en dybdegående behandling, hvor vi bruger ekstraordinært meget tid på hvert enkelt vindue. Vi bruger grundrens, salmiakspiritus, bronzeuld, glasskraber og rentvandsanlæg, for at sikre at vi kommer vinduet helt til bunds, og fjerner indgroet kalk, cement, maling og lignende.

Kan man lave en fast aftale på vinduesrens?

I princippet er der ikke noget til hinder for at lave en fast intervalaftale på vinduesrens, men i udgangspunktet er en vinduesrens kun nødvendig ved det første besøg. Når vi laver en fast aftale, så vil vi skræddersy aftalen, så du første gang modtager en vinduesrens, men ved de efterfølgende besøg får udført en traditionel vinduespolering eller vinduesvask, da det er en billigere løsning.

En dobbelt behandling, for at sikre det optimale resultat

Ved længere tids misligholdelse eller ved nybyg, kan vinduerne være en anelse sensitive og yderligere potentielt indeholde en masse kalk og sæbe på murværk, rammer og lister. Derfor vælger vi altid at vaske alle vinduer over en ekstra gang inden vi forlader din adresse.

Fuld rammevask inkluderet

Udover en grundig behandling af ruderne, så får rammer, karme, fuger, hængsler og vinduesplader også en rens. Det sikrer et kosmetisk bedre resultat, men også at vinduerne som helhed holder længere.

Miljøvenlighed

Vi har fået eftermonteret en stopfunktion på vores rentvandsanlæg, som sikrer os mod spildevand. Udover det, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få vasket dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikrer at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Mere end 500 gode anmeldelser.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi ønsker markedets mest tilfredse kunder.
Z

Personlig service

Vi dedikerer os selv 100% til virksomheden.
w

Kort svartid

Du bliver prioriteret og får altid svar hurtigt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer