Vinduespolering

Traditionel vinduespolering efter de gamle forskrifter, med et nyt og optimeret twist.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


VINDUESPOLERING

Traditionel vinduespolering efter de gamle forskrifter, med et nyt og optimeret twist.

Når du vælger en traditionel vinduespolering hos os, så indvasker vi grundigt dine vinduer i svanemærke sæbevand, for at fjerne skidt og snavs. Herefter afskrabes sæbevandet fra glassene, hvorefter vi til sidst aftørrer fugekanten langs glasset grundigt, for at sikre at der ikke er sæberester, som med tiden vil trække ned på glasset.

En fuld rammevask er ikke inkluderet i en vinduespolering, men kan tilvælges, så længe du gør os opmærksom på det. Alternativt kan du vælge vores vinduesvask, hvor rammerne altid vaskes grundigt som standard.

Vi går aldrig på kompromis

Når vi ruteplanlægger vores dage, så kalkulere vi altid med en lille buffer for hvert enkelte kundebesøg vi har på dagen. Dette sikrer at vi altid kan kræse om detaljerne, også selvom vinduerne skulle være blevet mere beskidte end forventet.

Inden vi forlader din adresse, så foretager vi et kvalitetstjek, for at sikre at du altid får det bedst opnåelige resultat på dagen.

Miljøvenlighed

Udover alle de miljøvenlige produkter vi bruger, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få pudset dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikrer at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Mere end 500 gode anmeldelser.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi ønsker markedets mest tilfredse kunder.
Z

Personlig service

Vi dedikerer os selv 100% til virksomheden.
w

Kort svartid

Du bliver prioriteret og får altid svar hurtigt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer