hej@lokalpolering.dk

+45 91 64 80 65

Vinduespudsning i Vejen

Hos Lokal Polering tilbyder vi traditionel vinduespudsning i Vejen. Få et godt tilbud hvis dine vinduer trænger til at blive pudset.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


Vinduespudsning i Vejen hos Lokal Polering

Vi har haft stor succes med vores traditionnel vinduespudsning, som vi også tilbyder til kunder i Vejen. Når du vælger en traditionel vinduespudsning hos Lokal Polering, så indvasker vi dine vinduer i svanemærke sæbevand, for at fjerne skidt og snavs. Herefter bruger vores vinduespudser sin skraber, til at fjerne sæbevandet igen og tørrer herefter både lister, fuger og rammer af med en mikrofiberklud, som sikrer det bedst opnåelige resultat af pudsningen.

Vi går aldrig på kompromis

Selvom alle vores vinduespudsere er trænede og har en stor passion for faget, så er vi måske ikke de hurtigste på markedet, simpelthen fordi vi kræser om de små detaljer og aldrig går på kompromis med det endelige resultat – det håber vi du kan bære over med!

Miljøvenlighed

Udover alle de miljøvenlige produkter vi bruger, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få pudset dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikre at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Vi har mange tilfredse kunder.

Fair priser

Hos os er priserne rigtige.
Z

God service

Vi yder altid god service.
w

Hurtig respons

Vi vender hurtigt tilbage.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer