hej@lokalpolering.dk

+45 91 64 80 65

Solcellevask

Solcellevask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


SOLCELLEVASK

Solcellevask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler.

Når vi vasker dine solceller, så benytter vi os af et topmoderne rentvandsanlæg, som sikre at vandet vi vasker dine vinduer med, er uden alle former for mineraler og kemikalier.

Rene solceller sikre en lavere elregning

De fleste producenter hævder at solceller er selvrensende, men det er som regel en sandhed med modifikationer. Pollen og indgroet skidt fjernes ikke af regnvand – dette forårsager ofte af solcellerne ikke optager solens stråler i samme omfang som det ellers var tiltænkt. Oftest er der en del at hente i forhold til energioptimering, såfremt man 2-4 gange årligt får vasket sine solceller.

Miljøvenlighed

Vi har fået eftermonteret en stopfunktion på vores rentvandsanlæg, som sikrer os mod spildevand. Udover det, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få vasket dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikre at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Vi har mange tilfredse kunder.

Fair priser

Hos os er priserne rigtige.
Z

God service

Vi yder altid god service.
w

Hurtig respons

Vi vender hurtigt tilbage.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer