Solcellevask

Solcellevask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


SOLCELLEVASK

Solcellevask med ioniseret rentvandsanlæg, uden kemikalier og mineraler.

Energioptimering med solcellevask

Solceller er som udgangspunkt selvrensende, specielt med den gennemsnitlige moderate mængde nedbør vi har i Danmark, kombineret med solcellernes hældning. Dog er solceller disponeret for fugleekskrementer, smog, alger, pollen og brændeovnsrøg, som solcellerne ikke umiddelbart selv kan rense – specielt hvis det når at sidde på solcellerne i flere dage før næste nedbør.

De fleste producenter anbefaler løbende manuelt vedligehold af solcellerne, heriblandt Bosch Solar, CISTech, Aleo og Q-Cells.

Hvor meget kan man forvente i energioptimering?

Der er delte meninger om hvor meget man kan optimere solcellernes ydeevne, og mange undersøgelser er foretaget med udgangspunkt i andre klimaer end det danske, og er derfor svære at overfører 1:1 til danske forhold. Dette til trods, så er der relativt bred konsensus om at ydeevnen kan optimeres med mellem 2,5 og 30 procent, alt efter udgangspunktet og solcellernes placering.

Er der andre fordele ved solcellevask?

Udover en optimeret ydeevne, så opnår man også et pænere visuelt udtryk, og da solcellerne ofte er en del af husets samlede visuelle identitet, så er det en billig måde at optimere helhedsindtrykket af jeres hus.

Hvordan vaskes solcellerne professionelt?

Vi vasker dine solceller med demineraliseret vand, som samtidigt har gennemgået en omvendt osmose behandling samt udtrækning af ionerne i vandet. Vi skrubber og skyller solcellerne med et specielt børstehoved, som sidder på en specialdesignet teleskopstang.

Solcellevask med god samvittighed!

Vi har fået eftermonteret en stopfunktion på vores rentvandsanlæg, som sikrer os mod spildevand. Udover det, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få vasket dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikrer at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Mere end 500 gode anmeldelser.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi ønsker markedets mest tilfredse kunder.
Z

Personlig service

Vi dedikerer os selv 100% til virksomheden.
w

Kort svartid

Du bliver prioriteret og får altid svar hurtigt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer