Vinduespudsning i Kolding

Lokal Polering er en vinduespudser i Kolding som tilbyder traditionel vinduespudsning med fokus på kundernes tilfredshed. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


VINDUESPOLERING

Vinduespudning i Kolding med fokus på kundernes tilfredshed.

Lokal Polering er, som navnet indikerer, en lokal vinduespudser i Kolding og vi ved hvor stor en glæde vinduespudsning og rene vinduer kan give. Derfor er jeres tilfredshed altid vores første prioritet, når vi pudser jeres vinduer.

Når du vælger en traditionel vinduespolering, så indvasker vi dine vinduer i svanemærke sæbevand, for at fjerne skidt og snavs. Herefter bruger vi vores skraber, til at fjerne sæbevandet igen og tørrer herefter både lister, fuger og rammer af med en mikrofiberklud, som sikrer det bedst opnåelige resultat.

Vi går aldrig på kompromis

Selvom alle vores vinduespudsere er trænede og har en stor passion for faget, så er vi måske ikke de hurtigste på markedet, simpelthen fordi vi kræser om de små detaljer og aldrig går på kompromis med det endelige resultat – det håber vi du kan bære over med!

Miljøvenlighed

Udover alle de miljøvenlige produkter vi bruger vi vores vinduespudsning, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få pudset dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikre at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Mere end 500 gode anmeldelser.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi ønsker markedets mest tilfredse kunder.
Z

Personlig service

Vi dedikerer os selv 100% til virksomheden.
w

Kort svartid

Du bliver prioriteret og får altid svar hurtigt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer