hej@lokalpolering.dk

+45 91 64 80 65

Vinduespudsning i Juelsminde

Få et godt tilbud på vinduespudsning i Juelsminde hvor vores vinduespudser efterfølgende udfører et kvalitetstjek.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


VINDUESPOLERING

Vinduespudsning i Juelsminde med fokus på kvalitet.

Få et tilbud på vinduespudsning i Juelsminde og omegn hos erfaren vinduespudser med fokus på kvalitet og flair for service.

Når du vælger en traditionel vinduespudser, så indvasker vi dine vinduer i svanemærke sæbevand, for at fjerne skidt og snavs. Herefter bruger vi vores skraber, til at fjerne sæbevandet igen og tørrer herefter både lister, fuger og rammer af med en mikrofiberklud. På den måde opnår vores vinduespudser det bedst mulige resultat af vinduespudsningen.

Vi går aldrig på kompromis

Selvom alle vores vinduespudsere er trænede og har en stor passion for faget, så er vi måske ikke de hurtigste på markedet, simpelthen fordi vi kræser om de små detaljer og aldrig går på kompromis med det endelige resultat – det håber vi du kan bære over med!

Miljøvenlighed

Udover alle de miljøvenlige produkter vores vinduespudsere bruger, så gør vi yderligere en aktiv indsats, for at sikre at du kan få pudset dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikre at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Vi har mange tilfredse kunder.

Fair priser

Hos os er priserne rigtige.
Z

God service

Vi yder altid god service.
w

Hurtig respons

Vi vender hurtigt tilbage.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer