VILKÅR FOR JA-TAK TILBUD HOS LOKALPOLERING

 

Når du har indsendt formularen for ja-tak tilbuddet, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer med en besøgsdato.
3 dage før vi kommer, modtager du en sms og mail, både med en reminder på besøgsdatoen, men også med et servicevindue på 3 timer, så du ved hvornår på dagen vi kommer.

Ja-tak tilbuddet gælder kun de udvendige glassider, ovenlysvinduer og glasværn eksklusivt, og du behøver derfor ikke at være hjemme, såfremt alle vinduerne nemt kan tilgås.

Såfremt der er vinduer som ikke kan tilgås på forsvarlig vis, så springes disse over.

Du forpligter dig kun til det ene bestilte besøg, men når vi har vasket dine vinduer og/eller solceller, så banker vi på hos dig, og giver dig en pris på hvad en fast aftale ville koste fremadrettet.

Vinduerne vaskes med rentvandsanlæg, med kalkfrit vand, og dine vinduer er derfor stadig våde når vi forlader din adresse. I 9/10 tilfælde tørre vinduerne op uden de mindste spor på glassene. I enkelte tilfælde kan der trække sæbe eller kalkrester ned på glasset fra fugerne, såfremt vinduerne ikke har været vasket længe.
Du har dog tilfredshedsgaranti, så hvis du føler dig generet af kalken eller sæben, så skal du blot kontakte os, så kommer vi hurtigst muligt og vasker dine vinduer igen, uden yderligere beregning.

Dette er ikke inkluderet:

– Fjernelse af alger, kalkaflejringer, cement, maling og andre ting, som ikke nemt kan fjernes med vores børstehoved.
– Vask af ovenlysvinduer og altanglas.
– Vinduer som er placeret så de ikke let kan tilgås udefra. Det kunne eksempelvis være vinduer som er placeret inde på en aflukket altan.

 

Tilbuddet gælder kun for privatpersoner, som ikke tidligere har benyttet sig af Lokalpolerings ydelser.