hej@lokalpolering.dk

+45 91 64 80 65

Vinduespudsning i Fredericia

Bestil professionel vinduespudsning i Fredericia og omegn hos erfaren vinduespudser.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


Vinduespudsning i Fredericia og omegn.

Bestil omhyggelig vinduespudsning i Fredericia og omegn hos vinduespudser med stor erfaring. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis dine vinduer trænger til at blive pudset.

Når vi udfører en traditionel vinduespolering, indvasker vi dine vinduer i svanemærke sæbevand, for at fjerne skidt og snavs. Herefter bruger vi vores skraber, til at fjerne sæbevandet fra vinduet og tørrer herefter både lister, fuger og rammer af med en mikrofiberklud, som sikrer den bedst opnåelige vinduespudsning.

Vi går aldrig på kompromis

Selvom alle vores vinduespudsere er trænede og har en stor passion for faget, så er vi måske ikke de hurtigste på markedet, simpelthen fordi vi kræser om de små detaljer og aldrig går på kompromis med det endelige resultat – det håber vi du kan bære over med!

Miljøvenlighed

Udover alle de miljøvenlige produkter vi bruger, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få pudset dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikre at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Vi har mange tilfredse kunder.

Fair priser

Hos os er priserne rigtige.
Z

God service

Vi yder altid god service.
w

Hurtig respons

Vi vender hurtigt tilbage.
SE PRISER FOR VINDUESPOLERING
1-10 ruder 180,00,-
11-20 ruder
290,00,-
21-30 ruder 390,00,-
31-40 ruder 520,00,-
41-50 ruder 640,00,-

Prisen for indvendig polering, er den udvendige pris +50%

Alle priser er inklusiv moms for privatpersoner.

* Priserne er vejledende. Der kan forekomme ændringer i prisen, såfremt der er tale om store eller komplekse vinduestyper, der skal bruges stige eller vinduerne er svært tilgængelige.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer