Vinduespudsning i Aabenraa

Vinduespudsning i Aabenraa efter de gamle forskrifter, med efterfølgende kvalitetstjek.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker hjælp med.


Traditionel vinduespudsning i Aabenraa og omegn.

Vi tilbyder traditionel vinduespudsning i Aabenraa og omegn. Når vi pudser dine vinduder, så indvasker vi dem i svanemærke sæbevand, for at fjerne skidt og snavs. Herefter bruger vi vores skraber, til at fjerne sæbevandet fra vinduet og tørrer herefter både lister, fuger og rammer af med en mikrofiberklud, som sikrer det bedste opnåelige resultat når vi pudser dine vinduer.

Vi går aldrig på kompromis

Selvom alle vores vinduespudsere er trænede og har en stor passion for faget, så er vi måske ikke de hurtigste på markedet, simpelthen fordi vi kræser om de små detaljer og aldrig går på kompromis med det endelige resultat – det håber vi du kan bære over med!

Miljøvenlighed

Udover alle de miljøvenlige produkter vi bruger, så gør vi løbende en aktiv indsats, for at sikre at du kan få pudset dine vinduer med god samvittighed. Vi har blandt andet grønne partnerskaber med Ingenco2 og Stoppapirspild, hvor vi aktivt investere i klimavenlige projekter, som sikre at alt vores trafik online ikke udleder CO2. Du kan dermed besøge vores hjemmeside med ro i sindet.

Tilfredse kunder

Mere end 500 gode anmeldelser.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi ønsker markedets mest tilfredse kunder.
Z

Personlig service

Vi dedikerer os selv 100% til virksomheden.
w

Kort svartid

Du bliver prioriteret og får altid svar hurtigt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt!


Referencer